Doelgroep

Doelgroep
Professionals die willen investeren in hun professionele- en persoonlijke ontwikkeling door zichzelf onder de loep te nemen en te kijken hoe fit ze eigenlijk zijn en/of fitter kunnen worden en blijven.

De professional van de toekomst is zelfbewust, proactief en flexibel. Simpelweg omdat hij zichzelf kent en weet waar zijn passie, zijn energie en zijn kracht ligt. Werknemers die hun persoonlijke en professionele ambities kunnen vormgeven zijn creatiever, vitaler, productiever en meer betrokken. Dit vergt wel de nodige zelfkennis en het lef en de durf om dichtbij zichzelf te blijven of te komen. In deze FIT!-clinic ligt de nadruk op Persoonlijk Leiderschap, weten wat belangrijk voor iemand is, waar hij gelukkig van wordt, hoe hij fit wordt en blijft! Dit alles ondersteund vanuit persoonlijke kracht en positieve energie.

Mannen, vrouwen, nieuw op de werkvloer of juist ervaren medewerkers binnen profit- en non-profit organisaties, iedereen kan deel nemen aan de FIT!-clinics en de individuele FIT!-coachingsgesprekken. Om op een doortastende wijze te werk te kunnen gaan en zelfreflectie toe te kunnen passen.

Voor professionals met een tussenjaar en/of op zoek naar een nieuwe uitdaging is de FIT!-clinic ook zeker interessant. De individuele FIT!-coachingsgesprekken kunnen ook een mooie aanvulling zijn op waar de professional op dat moment mee bezig is.

Meer informatie? 
Als u meer wilt weten over wat Vigorous u kan bieden, neemt u dan vrijblijvend contact met mij op via de Contactpagina.