HR Advies

HR Advies

Allround HR professional
Als allround HR Professional ben ik breed inzetbaar voor tijdelijke opdrachten (bijvoorbeeld ter vervanging bij zwangerschapsverlof, vakantieperiode, ziekte, bij extra workload enz.).
Coaching
Hierbij valt te denken aan:
 • algemeen HR advieswerk
 • arbeidsrecht
 • advies en implementatie verandermanagement
 • implementeren nieuwe (HR) systeem
 • inkoop trainingen
 • ontwikkelen en geven van HR gerelateerde trainingen en workshops
 • opstellen arbeidsvoorwaarden en arbeidscontracten
 • opstellen en implementeren van opleidingsprogramma's en MD trajecten
 • recruitment en arbeidsmarktcommunicatie
 • vertrouwenspersoon
 • (ziekte)verzuim en re-integratie (casemanager)
 • overige HR projecten

In al mijn functies verzorgde ik de HR gerelateerde managementinformatie voor de organisatie en hield ik me bezig met het opzetten en implementeren van nieuw uniform HR beleid en het professionaliseren van de HR afdeling. Verzuimbegeleiding, recruitment, de HRM cyclus, de ontwikkeling van personeelsinstrumenten en het in beweging brengen van medewerkers heeft hierin vaak hoge prioriteit gehad. Ook ben ik verantwoordelijk geweest voor uiteenlopende HR gerelateerde projecten waaronder het vormgeven van de HR afdeling, herzien van alle juridische documenten, opstellen, inkopen en implementeren van het opleidingsplan voor de gehele organisatie en het Management Development traject.

Ik heb ervaren dat ik met mijn enthousiasme, klantgerichte houding, resultaatgerichtheid en overtuigingskracht zaken voor elkaar krijg en mensen in beweging krijg.Meer informatie? 
Als u meer wilt weten over wat Vigorous u kan bieden, neemt u dan vrijblijvend contact met mij op via de Contactpagina.