Referenties

Referenties

Mevrouw M. Balkenende, Procesleider
"Elsbeth heeft mij gedurende een jaar gecoached en heeft me meerdere malen laten inzien hoe ik zelf het heft in handen kan nemen en het beste tot mijn recht kom. Door de open en oprecht geïnteresseerde houding van Elsbeth klikte het vanaf het eerste gesprek. Elsbeth weet een gesprek zo te voeren dat je zelf tot inzicht komt en patronen leert herkennen en doorbreken. Wat ik erg fijn vond was de aanpak van Elsbeth rondom verschillende thema’s waarbij ze verschillende theorieën aandroeg en daar altijd een praktische vertaling van maakte. Ik kan Elsbeth aan iedereen aanbevelen!"

Mevrouw M. Jansen, HR Manager
"Ik heb een aantal jaren met veel plezier met Elsbeth samengewerkt. Elsbeth is een Professional die alle facetten van het HR vakgebied beheerst. Haar passie, energie, betrokkenheid en creativiteit werken aanstekelijk en hierdoor krijgt zij gemakkelijk mensen en organisaties in beweging. Of het nu gaat om een coachingsvraagstuk, het opzetten of implementeren van het HR beleid, het geven van workshops of andere vraagstukken, ik kan Elsbeth van harte aanbevelen!"

De heer H. Brentjes, eigenaar Het Nieuwe Faciliteren
"Elsbeth weet met haar open, verfrissende en persoonlijke manier van coachen, mensen bewust te maken van hun persoonlijke leiderschap kwaliteiten. Zij toont daarbij interesse in de persoon, komt tot de kern en weet een situatie te creëren van openheid, waarin bezinning van "wie ben ik..?" "waar sta ik..?" leidt tot ontwikkeling en investering in reële loopbaan mogelijkheden en persoonlijke groei en -kracht."

Mevrouw J. de Koning, Proces Manager
“Elsbeth heeft bij ons een jaar lang mogen bouwen aan het HR gedeelte van de organisatie. Een flinke klus, omdat dit van de grond af aan opgezet moest worden. Gelukkig is Elsbeth geen uitdaging te groot en heeft ze met veel inzet, energie en enthousiasme veel voor elkaar gekregen. Vooral de combinatie van professionele kennis en de betrokkenheid die ze toont voor alle collega’s, zorgt ervoor dat Elsbeth toegankelijk is en geeft garantie dat problemen ook opgepakt worden. Ik kan Elsbeth dus als persoon en als professional van harte aanbevelen!”

Meer informatie? 
Als u meer wilt weten over wat Vigorous u kan bieden, neemt u dan vrijblijvend contact met mij op via de Contactpagina.