Tarieven

Coaching
Coaching is een waardevolle investering. Terugkerende vraagstukken of problemen kosten vaak veel tijd en energie, een investering in coaching verdient zich dan ook zeker terug.


Steeds meer werkgevers vergoeden coaching voor hun medewerkers, zeker wanneer de coachvraag werk gerelateerd is. Coaching wordt vaak betaald vanuit een persoonlijk budget, per medewerker, dat beschikbaar is gesteld voor opleidingen en/of persoonlijke ontwikkeling.

Sommige zorgverzekeraars vergoeden coachingstrajecten. Voor de specifieke voorwaarden kan contact worden opgenomen met de zorgverzekeraar van de betreffende medewerker.

Wanneer een medewerker het coachingstraject (gedeeltelijk) zelf betaalt zijn er veelal mogelijkheden om dit als scholingskosten fiscaal af te trekken.

Workshops
Een workshop kan gezien worden als een kortdurend en intensief coach moment in een groep. De setting is informeel en ter inspiratie, om de deelnemer op weg te helpen om te werken aan zijn persoonlijke ontwikkeling.

Ook de kosten voor workshops kunnen onder "coaching" worden gefactureerd waardoor dezelfde voorwaarden gelden als hierboven vermeld bij coaching.

TrajectPrijzen p.p. Duur
Intake / kennismakings-gesprekkosteloos1 uur
Opleiding Persoonlijk Leiderschap (beide)Totaal pakket *: 6 gesprekken – € 1.795,-+/- 1½ uur per keer
Coachingstrajecten overigTotaal pakket *: 5 gesprekken – € 1.495,-+/- 1½ uur per keer
Workshops€ 400,-4 uur

* Totaalpakket: inclusief intake gesprek met de opdrachtgever en deelnemer, de 1 op 1 gesprekken, het lesmateriaal en de evaluatie met de deelnemer en, indien gewenst, de opdrachtgever. Een gesprek van 1½ uur is gemiddeld 3 uur tijdsinvestering vanuit mijn kant. Prijzen zijn per persoon en exclusief BTW, reiskosten en eventueel overige kosten zoals locatiehuur.


HR Advies
Het tarief voor een HR advies opdracht wordt in overleg vastgesteld en is afhankelijk van de duur van de opdracht, de zwaarte van de opdracht, de locatie, de reistijd en de reiskosten.

De reiskosten zijn €0,29 per kilometer met een maximum van 45 minuten enkele reis op basis van de reisafstand en -tijd van de ANWB routeplanner. Hierna wordt reistijd in rekening gebracht a €25,- per 30 minuten.

Meer informatie? 
Als u meer wilt weten over wat Vigorous u kan bieden, neemt u dan vrijblijvend contact met mij op via de Contactpagina.