Waarom Vigorous?

Waarom Vigorous?
De betekenis is: krachtig, doortastend, trots en energiek. Dat is waar ik naar toe werk met de deelnemers van een coachingstraject en de workshops. Dat ze dit voelen, zijn en dat ze hiermee verder kunnen in hun Persoonlijk Leiderschap.

Daarnaast draag ik deze betekenisvolle woorden ook uit in mijn werk als allround HR Professional en passen ze bij wie ik ben als mens. Op een krachtige manier het gesprek en/of de opdracht aan gaan om vervolgens doortastend te werk te gaan en trots te zijn op een uitkomst die energie geeft. Waterval

Met mijn eigen-wijze aanpak: met een frisse blik, humor, creativiteit en een vernieuwende manier van kijken, door te prikkelen en uit te dagen behaal ik mooie resultaten. Zowel in Advies opdrachten als bij deelnemers van een coachingstraject en/of een workshop. De focus ligt bij alle drie de diensten op praktische oplossingen. Persoonlijk Leiderschap is de leidraad, kracht en talent zijn de kernwoorden.

Omdat iedere persoon en organisatie uniek is, is ieder traject of opdracht maatwerk. Het elkaar respecteren, vertrouwen en “dezelfde taal spreken” is essentieel voor de relatie met mijn klanten. Daarom heb ik altijd eerst een kennismakingsgesprek. Of het nu gaat om coaching, HR advies of een workshop. Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos.Meer informatie? 
Als u meer wilt weten over wat Vigorous u kan bieden, neemt u dan vrijblijvend contact met mij op via de Contactpagina.