Praktische informatie

Praktische informatie

Deelnemers
Het minimale aantal deelnemers aan een workshop is drie, in verband met de interactieve opzet van de workshops. De ervaring leert dat acht het maximale aantal deelnemers is, in verband met de groepsdynamiek en wil ik iedereen voldoende aandacht kunnen geven. Een workshop voor een grotere groep, vanaf negen deelnemers, is ook mogelijk. Dan huur ik een collega trainer in die met mij de workshop kan verzorgen. Dit heeft geen invloed op de prijs.

Duur en kosten workshop
De workshops duren elk vier uur, inclusief introductie, kennismaking, behandeling van het onderwerp, opdrachten en/of oefeningen, pauze en afsluiting. De kosten bedragen €400,- per persoon, exclusief BTW.

Locatie en tijden
De locatie is in overleg te bepalen. De workshops worden zowel in house gegeven of op een externe locatie. Indien er voor een externe locatie wordt gekozen, welke door mij gefaciliteerd wordt, dan worden deze kosten in rekening gebracht.

De workshops worden per dagdeel aangeboden en vinden plaats of in de ochtend of in de middag. Een aaneengesloten tijdvak heeft de voorkeur, zonder onderbreking van lunch of diner. Er zijn ook mogelijkheden voor een avondprogramma. Het programma kan, indien gewenst, ingekort worden zodat de duur van de workshop drie uur wordt.

Facturatie
Facturatie vindt achteraf plaats. De betalingstermijn is twee weken.

Meer informatie? 
Als u meer wilt weten over wat Vigorous u kan bieden, neemt u dan vrijblijvend contact met mij op via de Contactpagina.