Werken en handelen vanuit je DNA

Workshop werken en handelen vanuit je DNA
In een tijd dat er een groeiende behoefte is aan authenticiteit en betrouwbaarheid, is werken vanuit DNA een must. De deelnemer laat zien wie hij is, waar hij voor staat en waar hij voor gaat. DNA komt in alles wat men doet tot uiting. Het ontdekken van iemand zijn DNA en het uitdragen ervan is een uitdagende ontdekkingsreis. Het is een proces waarin de deelnemer leert, verrast wordt en bij moet schaven. Hij weet wie hij is, wat hij wil en wat zijn toegevoegde waarde is zodat hij zijn DNA om kan zetten in zijn Personal Brand die past als een jas, zijn jas!

In deze workshop gaat de deelnemer zijn DNA (opnieuw) bekijken en vormgeven. De deelnemer krijgt scherp waar hij vandaan komt en waar hij naartoe wil en op welke manier hij dat wil bereiken.

De onderwerpen die aan bod komen zijn:
Waar kom je vandaan en waar wil je naar toe?
Kernwaarden formuleren
Kwaliteiten en onderscheidend vermogen ontdekken
Behoeften en uitdagingen
Jouw toegevoegde waarde voor de mensen om je heen, werk en privé
Keuzes maken
Wat is jouw unieke verhaal?
Welke verhalen wil en kan je aan de buitenwereld vertellen?
Werken vanuit je DNA!
DNA omzetten in Personal Brand

Na invulling van deze onderwerpen zal de deelnemer weten hoe zijn DNA, zijn identiteit eruit ziet. Hij weet waar hij het allerbeste in is en waarom hij doet wat hij doet.

Elk onderwerp wordt in 15 tot 20 minuten behandeld. Een aantal onderwerpen wordt afgesloten met een oefening. Iedere deelnemer ontvangt een werkboek met de oefeningen zodat er rustig aan gewerkt kan worden, ook op een later moment mocht de oefening nog niet volledig zijn afgerond.

Meer informatie? 
Als u meer wilt weten over wat Vigorous u kan bieden, neemt u dan vrijblijvend contact met mij op via de Contactpagina.